Business Lady организира първите си годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце”
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Юли 2014 18:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Business Lady организира първите си годишни награди за благотворителност и КСО  „Златно сърце”

София /КРОСС/ На 9 юли ще се проведе първото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady. Домакин на събитието е избран Гранд хотел Шератон.
Основната цел на организаторите е да мотивира допълнително институциите, компаниите, отделната личност да бъдат по-съпричастни към различните обществени проблеми. Наградите се присъжват за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи, сред които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Обучение и развитие; Информационни кампании за превенция и устойчивост; Културни проекти; Развитие на регионите; Здраве и безопасност на работа; Популяризиране на доброволческия дух; НПО в действие; Политиката и институциите; Медиите и благотворителността; Приятели на човека; Личност-вдъхновител и др.
Наградите „Златно сърце" целят още да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза. Награда „Златно сърце" може да получи всяка българска или международна компания или отделна личност, социално ангажирана на територията на България.
Наградите за благотворителност и КСО на списание Business Lady са още едно продължение на основната цел на изданието - да дава гласност на различни професионални успехи, качества и постижения във всяко отношение.
На официалната церемония ще присъстват над 150 официални лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и различни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, гости и приятели на списанието.
Медийни партньори на първото издание на наградите са радиата FM+, Fresh, Star FM, радио Витоша, телевизия Bulgaria on air, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, ИА Cross.bg, b2bmagazine.