ПИБ обеща бонуси на лоялните си клиенти
Секция: ИКОНОМИКА
01 Юли 2014 18:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ПИБ обеща бонуси на лоялните си клиенти

София /КРОСС/ Първа инвестиционна банка ще се отблагодари на лоялните си клиенти с бонуси, пишат на страницата си от банката.

"Първа инвестиционна банка своята признателност и благодари на всички свои клиенти, партньори, държавни институции, медии и цялото българско общество за оказаната подкрепа.

На 30 юни сутринта банката отвори врати с чакащи клиенти, които до обяд бяха обслужени. След 12 ч. банката влезе в обичайния си работен ритъм, приемайки заявки за нови депозити, вноски и текущи разплащания", пише на страницата на банката.

От ПИБ са подготвили и специални бонуси за клиентите, които не изтеглиха спестяванията си в периода на паниката - 23 юни - 30 юни.

Всички сметки на лоялните клиенти на Fibank ще бъдат без такса за поддържане до края на годината. Лоялните клиенти ще получат и дебитна карта Debit MasterCard, която е без такса за поддръжка за първата година и с нея ще могат да теглят без такса от всички банкомати на територията на страната. Освен това клиентите ще внасят своите средства и откриват нови сметки без такси.