Предстоящи събития за 04.07.2014 г.
Секция: Предстоящи събития
04 Юли 2014 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития за 04.07.2014 г.

/КРОСС/***

София.

От 09:00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***

София.

От 10:00 часа във в. ф. 28860 - Горна Малина ще се проведе церемония по изпращане на военнослужещите от Националния мобилен модул по КИС (DCM-F) за участие в операцията на НАТО „ACTIVE FENCE" в Република Турция.

***

София.

От 10:00 часа в зала „Тържествена" на Централния военен клуб, министърът на отбраната Ангел Найденов ще участва в заседание на Обществения съвет по отбранителна политика.

***

София.

От 11:00 часа в зала 2 на МТСП, ще се проведе пресконференция за представяне на проект за защитена заетост.

***

София.

От 11:30 до 12.30 часа пред Съдебната палата ще се състои протест срещу множеството случаи на проява на омраза в българското общество и бездействието на прокуратурата по тях.

***

София.

От 14:00 часа в СГС, ще се гледа дело НОХД С-204/2013 - срещу Димитър Аврамов и Методи Петков (чл. 304 б, ал. 1 от НК ).

***

София.

От 14:00 часа, в зала 3 на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, заместник министър-председателят по икономическото развитие Даниела Бобева и изпълнителният директор на ИА „Морска администрация" Живко Петров ще участват в представянето на новите електронни услуги на агенцията.

***

Видин.

От 13:00 часа, в залата на 6 ет. в Общината ще бъдат представени приключилите и предстоящи дейности по проект „Подобряване на професионалната компетентност на служителите в община Видин" по ОП "Административен капацитет".

***

Стара Загора.

От 16:00 часа във фоайето на Езикова школа при НЧ „Родина - 1860" три отбора от нейни възпитаници, изучаващи английски език, и чуждестранни доброволци в Център за европейски инициативи от Швеция, Словения и Латвия ще премерят знанията си за САЩ във викторина, организирана от Библиотека „Родина"

***

Бургас.

От 10:00 часа в зала „Георги Баев" в Културен център „Морско казино", ще се проведе брифинг за медиите по повод конференцията „Науката - гарант за социално-икономическото и културното развитие на Бургаска област".

***

Бургас.

От 11:00 часа във Военния клуб, началникът на Щаба на Военноморските сили капитан I ранг Коста Андреев ще даде брифинг по повод военноморското учение с международно участие „Бриз 2014".