Димитров срещу Джокович - в 15.00 часа българско време
Секция: СПОРТ
04 Юли 2014 08:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Димитров срещу Джокович - в 15.00 часа българско време

/КРОСС/Двубоя от полуфиналите на тенис-турнира Уимбълдън между Григор Димитров и Новак Джокович ще бъде излъчен пряко от 15:00 часа по Нова телевизия. Най-добрият ни тенисист излиза в исторически мач срещу сърбина, след като отстрани миналогодишния шампион Анди Мъри с 3:0 сета.

Цяла България ликува след успеха на Гришо. Победата му донесе най-много гордост в родния му град Хасково и във Варна, където е тренирал в началото на кариерата си. Той е възпитаник на варненския клуб "Черно море". На кротовете в морската ни столица се гордеят и с интерес следят неговите успехи. Не по-малка е еуфорията и в родния град на Гришо - Хасково.

Мачът между Димитров и Джокович е първи в програмата за петък и ще бъде на Централния корт в лондонския "Ол Ингланд Клъб". Веднага след него започва и другият полуфинал, който противопоставя носителя на седем титли от изданието Роджър Федерер (Швейцария) и Милош Раонич (Канада).

Община Бургас ще постави голям екран на фасадата на сградата от страната на Часовника, за да могат бургазлии да гледат двубоя между българския тенисист Григор Димитров и сръбския тенисист Новак Джокович, съобщиха от пресцентъра на общината. Това ще се случи 15.00 часа, когато започва тенис-турнира.