Теми и гости в ефира
Секция: Теми и гости в ефира
05 Юли 2014 09:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Теми и гости в ефира

/КРОСС/ Нова ТВ, "Събуди се..."

Тема: Предаването „Събуди се" с водещ Мирослава Иванова в събота по Нова задава въпроса отиде ли си Станишев. Преди пленума на БСП на въпроса отговаря Страхил Ангелов

Тема: В предаването очаквайте разговор и с Осман Октай.

Тема: И още - онкоболни отново без лекарства.



bTV, "Тази събота"

Тема: Коментатори по актуалните теми от седмицата ще бъдат Валерия Велева и Румен Леонидов

Тема: Сред гостите на Мариана Векилска ще бъдат бизнесменът Веселин Марешки - за виновните след потопа в Аспарухово

Тема: Актрисата Елена Петрова - откровено за любовта, ревността и други демони.

Тема: Зрителите на bTV ще проследят и пленумът на БСП.

Тема: В рубриката "Семейна идилия" едно спортно семейство, това на Зоя и Петър Попангелови, ще разкрие каква е рецептата за щастлив брак.

Тема: В рубриката на Диана Любенова гост ще бъде Христо Сираков в едно откровено интервю за цената на свободата. Екипът на предаването ще направи жива връзка от традиционния гей парад и ще покаже доброволците, които помагат на пострадалите след потопа.


bTV, "120 минути"

Тема: "120 минути" тази събота ще предложи на зрителите на bTV удоволствието от един неподправен и искрен разговор с оперната прима Райна Кабаиванска. Един разговор с много сълзи, смях и откровения. "Когато пях на погребението на Павароти си казах че не трябва да правя само едно, да поглеждам към ковчега", през сълзи разказва Кабаиванска.

Тема: Светослав Иванов ще срещне зрителите и с мексиканския писател, който обвини Камата за смъртта на дядо си, починал от инфаркт след гола срещу Мексико през 1994г. В ролята на защитника - Мика Стоичкова, с която водещият ще разисква и феномена Григор Димитров, с когото Мика е делила една квартира в Испания.


Нова ТВ, "Дикoff"

Тема: От Русия с любов. Разкрепостената Наталия Кобилкина среща Сашо Диков, за да му разкаже това-онова за живота, любовта и... тези три неща. В разгара на жаркото политико-футболно лято Кобилкина и Диков в едно студио.
Тема: Разговор с продължение. Предприемачът Красимир Дачев говори за относителността на успеха, състоянието на държавата и правенето на пари. А Сашо Диков го връща повече от 40 години назад във времето. Как - тази събота в ДИКOFF.
Тема: Давам думата. Правозащитникът Михаил Екимджиев за състоянието на българската правосъдна система и защо срещу нея постоянно се извършват престъпления. Иска ли някой изобщо да ги спре?
Тема: Миролюба Бенатова представя: „Непогребаните" - втора част. Какво ще се опитат да направят живите за мъртвите и какво обещаха институциите след разтърсващия материал на Миролюба Бенатова, излъчен в ДИКOFF на 28 юни?
Тема: САЩ 1994 и Бразилия 2014. Какво се случи с „българи-юнаци" в промеждутъка? Един от най-прославилите се български футболисти - Красимир Балъков, в спомени за незабравимото американско лято и в размисли за състоянието на футбола днес.

Тема: Стажанта се прощава с 42-рото Народно събрание. Как изтанцува последния си валс в този парламент Сашо Диков?

Тема: Човек на три Българии. Петко Бочаров ще сложи точката на този телевизионен сезон с обобщение на всичко, което се случва покрай нас и заради нас. Когато мъдростта краси човека, възрастта няма значение.