Предстоящи събития
Секция: Предстоящи събития
07 Юли 2014 07:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития

/КРОСС/София

В зала „Роял" на „София хотел Балкан" президентът Росен Плевнелиев ще открие Международната конференция „Дни на математиката в София".

София

От 10:00 часа, в СГС, 16 състав, ще гледа дело НОХД 1371/2014 - срещу Аксел Тилгнер (чл. 115-118 от НК)

София

От 11:00 часа в Специализирана болница за активно лечение по детски болести ще се проведе дискусия на тема: „Как да подобрим живота на майките и бебетата чрез изграждане на стандарти за правилно хранене"

София

От 11:00 часа, в сградата на Съюза на архитектите в България, ул. Кракара №11, ще се състои пресконференция на тема: „Още веднъж за София или справедливост за таланта".

София

От 12:00 часа ще се проведе редовна пресконференция на Реформаторския блок в сградата на СДС на ул. „Раковски" 134.

София

На „Дондуков"-2 президентът Росен Плевнелиев ще се срещне с министъра на външните работи на Русия Сергей Лавров.

София

От 13:30 часа в зала 702, в АПИ, ще бъдат отворени ценовите оферти в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Определяне на изпълнител за полагане на хоризонтална маркировка по републикански пътища на територията на страната, стопанисвани от АПИ, съгласно чл. 19, ал. 1, т. 1 от Закона за пътищата".

София

От 16:00 часа в зала 6 на НДК ще бъде представена книгата на министъра на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров "Между миналото и бъдещето. Руската дипломация в променящия се свят" и среща с автора.

Велико Търново

От 09:30 ч. в зала „Нова зала" в Общината, икономическият и социален съвет на България (ИСС) в партньорство с Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Община Велико Търново организира регионална кръгла маса на тема: "Социалната икономика и социалното предприемачество в България - възможности и предизвикателства пред младите хора".

Стара Загора

От 17:00 часа кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще открие нова детска площадка, която се намира зад новата спирка „Алана".

Видин

От 13:00 часа, в залата на Общинския съвет кметът на Община Видин Герго Гергов ще даде пресконференция.