Шокиращи кадри от миналото на Анджелина Джоли плъзнаха в нета /видео/
Секция: Шоубизнес
09 Юли 2014 10:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шокиращи кадри от миналото на Анджелина Джоли плъзнаха в нета /видео/

/КРОСС/ Изцъклени очи, изтощено тяло, ръце осеяни със следи от игли. Тези шокиращи снимки не са от неин филм, а от нейния живот. Така е изглеждала Анджелина Джоли - майка на шест деца, носител на Оскар и специален посланик на ООН преди 15 години.

Седмичникът „National Enquirer" публикува снимки от онзи черен период, а сайтът RadarOnlineпусна видеото, заснето от бившия дилър на Анджелина Франклин Майер. "Тя купуваше от мен хероин и кокаин. Смъркаше го буквално под носа ми. Изобщо не й пукаше кой е наоколо".
Дали от тези разкрития няма да му пука и на Брад Пит.

Видеото е заснето след като Анджелина Джоли изиграва първата си сериазна роля във филма "Джия", в който играе известния модел Джия Каранджи. Вижда се, че тя току-що е взела своята доза и говори разпалено по телефона. На заден фон работи телевизор, а Анджелина е в състояния на емоционален стрес, стаята е разхвърляна и по земята и на масата се въргалят празни кенчета. Съденият наркодилар твърди, че той е заснел 16-минутното видео през 1999 с разрешението на Анджелина Джоли, след като тя го извикала в апартамента си в Манхатън, за да й донесе поредната доза кокаин.

"Анджи бе мой клиент в продължение на няколко години" - разказва пред National Enquire Франклин Майер. Продавах й кокаин и хероин. Един ден ми се обади и искаше "да намина край нея". Това беше нейният начин да ми каже, че иска да си купи дрога. Тъкмо си бях купил видеокамера и я взех с мен. Когато пристигнах й дадох дрогата, а тя ми даде парите.

Във видеото Анджелина говори по телефона разпалено и се чува да казва: "Знаеш ли, работата е в това да се опитваш да вземеш къща или стая за всички. Еми не е, просто не е необходимо". Разговорът не е много ясен, но като че ли тя говори с някого по семейни проблеми.

Майер твърди, че се е виждал с холивудската звезда два-три пъти седмично - или в апартамента й, или в някакъв хотел. Обикновено тя харчела по около $100 за кокаин или хероин. След като си купи дозата, тя веднага я вземала пред него.

През 2011 в едно ТВ-интервю за предаването "60 минути" Анджелина говори за своето "мрачно минало": "Преминала съм през много тежки, много мрачни времена и успях да оцелея. Не умрях млада, така ще съм щастливка. Доста други артисти не оцеляха при подобни неща".

Самата Анджелина Джоли до този момент не е коментирала сензационното видео. Няма реакция и от страна на Брад Пит,пише TemaDaily.

video:http://www.youtube.com/watch?v=uKSsNcPwHMU