50% повече национални минути и мобилен интернет с Мтел трансфер
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Юли 2014 12:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
50% повече национални минути и мобилен интернет с Мтел трансфер

/КРОСС/ С лятната промоция на Мтел за плановете трансфер клиентите на телекома ще получат 50% повече мобилен интернет с тарифи трансфер S, M, L и XL, които важат при сключване на двугодишен договор.

В допълнение, тарифи трансфер M и L се предлагат и с 50% повече национални минути за периода от 1 до 31 юли. Планът Мтел трансфер М ще включва 750 MB на максимална скорост и 450 национални минути за 24,90 лева на месец, а Мтел трансфер L ще включва 1 500 MB и 900 национални минути за 39,90 лева месечно.

Горещите оферти на телекома не спират до тук. До края на юли при същия срок на договора трансфер XL е с промоционална месечна такса от 79,90 лв. В пакета се включват неограничени минути към всички национални мрежи и 15 000 MB мобилен интернет за лято в непрестанна връзка с всички навсякъде.

Мтел трансфер позволява прехвърлянето на неизговорени, включени в пакета, национални минути за следващия месец. Промоционалните условия важат при сключване или преподписване на двугодишен договор и са валидни за цялата продължителност на договора.