Патриотите от НФСБ с високи цели за предсрочните избори
Секция: ПОЛИТИКА
10 Юли 2014 09:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Патриотите от НФСБ с високи цели за предсрочните избори

/КРОСС/ Високи цели за предсрочните парламентарни избори си поставиха патриотите от НФСБ в Стара Загора. Ръководствата на структурите от областта се събраха вчера в града на липите, за да отчетат свършеното и да очертаят пред себе си перспективите занапред.

На срещата с родолюбците дойдоха съпредседателят на патриотичната партия Валери Симеонов и Димитър Байрактаров.

„Целта е максимално добро представяне на парламентарните избори. Симпатиите на хората от Стара Загора и областта са на страната на патриотичните сили, в случая на Националния фронт", убеден е Валери Симеонов.

Родолюбците разкритикуваха поголовното купуване на гласове и на практика компрометирания вот за европарламент, който беше белязан и от ниска избирателна активност.

"Хората трябва да забравят за благите обещания, които в бурното политическо лято ще се излеят от устите на политиците и да помислят за бъдещето на България", категорични са от местните организации в Стара Загора.

"Страната ни ще излезе от политическия и икономически колапс, само ако в Парламента влязат честни и образовани хора", заявиха още представители на партията.

Работни срещи на НФСБ имаше по-рано през деня и във Велико Търново. В старопрестолния град ръководствата на структурите на родолюбивата партия от областите Велико Търново и Габрово се събраха, за да очертаят перспективите пред Националния фронт, а и пред страната.
НФСБ е запазила доверието си и в Русе, стана ясно на среща на Валери Симеонов с ръководствата на структурите в русенска област.