AVON изкушава с чувствен парфюм
Секция: Здраве
10 Юли 2014 10:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
AVON изкушава с чувствен парфюм

/КРОСС/ Козметичният гигант AVON отново изкушава с чувствен парфюм. Новата звезда в портфолиото на компания №1 в категория „Аромати" у нас е наречен Parisian Chic. Вдъхновен от най-чистата емоция - любовта, парфюмът събира в себе си нотки на романтика, изискана женственост и парижки шик.

Ухание на дръзка черна малина, разцъфващ жасмин и кадифено сандалово дърво ни пренасят директно на парижките улици. Завладяващата хармония в шипрово-плодовата категория пленява сетивата, изпълвайки ни с характерните за Града на любовта трепети. А чувственото ухание се запазва през целия ден.

Parisian Chic е неповторим аромат, който омагьосва не само с величествени нотки, но и със струяща изисканост и модерен шик. Парфюмът е перфектното допълнение към всяко облекло, притежавайки уникалната способност да го превърне във визия от модния подиум. Всички тези невероятни качества превръщат Parisian Chic в задължителен елемент от козметичната колекция на всяка дама, която знае как да привлече погледите върху себе си.