Премиерите на TLC
Секция: ЛЮБОПИТНО
10 Юли 2014 18:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Премиерите на TLC

София /КРОСС/ През следващата седмица TLC ще ни изненада с вълнуващи епизоди от любими предавания и дългоочаквани премиери.
На 11 юли, петък, от 21:00 ч. започва премиерният епизод на поредицата „Любовта не вирее в Аляска: Шансовете са добри". Ще разберем как се променя живота на шест приятелки от рибарски остров в Аляска, на които им идва до гуша от местните мъже и те се отправят към слънчевия Маями с надеждата да срещнат мечтаните си половинки.
На 13 юли, неделя, от 20:00 ч. започва епизодът от поредицата „Най-лошите татуировки на Америка: Катерица, койот и артист". В тази серия ще видим момиче, което вижда нежелана изненада в татуировката си; мъж, чиято съпруга мрази татуировката му и жена, която прави най-лошата сделка в живота си.
На 16 юли, сряда, от 21:00 ч. TLC премиерният епизод на „Следващият велик сладкар; Мачът започва!". Състезателите се борят за званието „Следващият велик сладкар". Тази седмица те трябва да направят торта в стил "Мексиканска фиеста" за сватбата на Марио Лопез.