Приключиха снимките на седмата част на „Бързи и яростни"
Секция: ЛЮБОПИТНО
11 Юли 2014 15:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Приключиха снимките на седмата част на „Бързи и яростни"

/КРОСС/ Приключиха снимките на седмата част на „Бързи и яростни". Екипът на филма обяви финала на снимките на официалната страницата на проекта във Фейсбук.
"Днес завършихме снимките на продължението на филма „Бързи и яростни" и бихме искали да благодарим за подкрепата на всички фенове на филма. По време на снимките чувствахме вашата любов и подкрепата на зрителя. Благодарение на вас направихме това, което направихме.
Беше много тежък момент, когато всички ние не знаехме какво да правим по-нататък. Ние ви послушахме какво да правим по-нататък. Именно вие ни вдъхновихте да продължим снимките и да направим седмата част още по-добра, отколкото бе замислена предварително.
Целият снимачен екип вече е едно семейство, защото в продължение на 15 години ние сме почти всеки ден заедно. От началото на снимките Вин Дизел е нашият лидер. Когато миналата година бяхме принудени да спрем снимките, Вин ни събра и ни убеди, че трябва да продължим напред с оптимизъм.
Първият филм е заснет по улиците на Лос Анджелис. В седмата част на „Бързи и яростни" решихме да се върнем към този град. И това е особено важно за тези, които се снимат още от самото начало на поредицата.
Нашето семейство е голямо и силно. Но сега то никога няма да бъде пълно без Пол Уокър. Създавайки „Бързи и яростни" 7 бихме искали той да стане в най-добрия за вас и най-добрия за Пол. Смятаме, че ни се получи.
Благодарим ти за това, което направи за нас, Пол. И без теб „Бързи и яростни"7 не би се получил", пишат от екипа.
Световната премиера на седмата част на лентата ще бъде на 3 април следващата година.