Мозер: Гражданското съзнание не е изчезнало
Секция: ПОЛИТИКА
13 Юли 2014 09:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мозер: Гражданското съзнание не е изчезнало

София /КРОСС/ Гражданското съзнание не е изчезнало, коментира пред bTV почетният председател на „Обединени земеделци" Анастасия Мозер.
Тя посочи, че за пореден път БСП вкара България в един банкрут. Проблемите от миналото са и сега налице - здравеопазване, икономика. Правителството трябва да се модернизира в своето мислене, политиката влияе на икономиката. Вместо да се използват фондовете от ЕС, в земеделието се карат. Според нея вината е на Орешарски, който се е включил в системата на БСП.
Мозер призна, че управлението на Бойко Борисов е било по-добро отколкото сегашното. Средствата за пътищата идват от ЕС главно, за да има пенсии по-високи трябва да има българска икономика, да се инвестира в нещо печелившо.
Демокрацията значи да привличаш, а не да отблъскваш. ГЕРБ биха могли да разговарят с Реформаторския блок, и с нас също, каза още Анастасия Мозер.
По отношение на БСП тя заяви, че в партията текат процеси и много хора смятат, че за провала на БСП е виновен Сергей Станишев. България има нужда от една истинска социалистическа партия, която не е заплаха за демокрацията, каза още Мозер.