Кадиев: Някой има много да си отмъщава на България
Секция: ПОЛИТИКА
15 Юли 2014 16:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кадиев: Някой има много да си отмъщава на България

/КРОСС/ Посредством публикация в личния си профил във Фейсбук Георги Кадиев от БСП заяви, че се цели разбиването на държавата - "Удар по банковата система, крах на ключови институции, възможна атака срещу стойността на лева, а оттам и спестяванията на населението."

"Някой има много да си отмъщава на България и го прави с пълна сила. Затова - колкото и странично да изглежда в момента- е ключово кой ще е следващия председател на БСП. Не заради това кой ще се кипри на президиума и кой ще ходи на срещи при президента. Не и заради това кой ще реди листите за депутати. А за да помогне за спирането на разрухата на държавата. Предполагам, че мнозина ще повторят мантрата "когато вие дойдете на власт, винаги така става", допълва Кадиев.

"Дори и вярно да е, дори и заради това БСП дължи много на България. И не мисля, че има много други сериозни партии, които могат да справят със задачата. Зависи най-вече от следващия председател и ръководство, разбира се. След 27 юли ще знаем", завършва социалистът.