Спа и йога в „Терма Палас”
Секция: Туризъм
17 Юли 2014 13:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Спа и йога в „Терма Палас”

/КРОСС/ „Терма Палас" - най-новият уникален спа- и балнеохотел на българското Черноморие отвори официално врати на 14 юли. На церемония присъстваха официални гости - кметът на Кранево и администрацията на Община Балчик, фирми-партньори, спомогнали за създаването на този красив дом, както и партньори-туроператори, съдействували за разпространението на информацията за услугите на хотела.

Спа- и балнеохотел „Терма Палас" е разположен на брега на северното черноморско крайбрежие, между курортните комплекси „Албена" и Кранево, на 300 м от плажа, в паркова зона в близост до резервата Балтата.

Основното предимство на хотела е наличието на термална вода, чиито лековити качества, комбинирани с вековните традиции на калолечението в България и със съвременна медицинска апаратура, способстват за създаването на модерен здравен и спацентър.

В балнеологията на хотел „Терма Палас" - място, далеч от стреса на ежедневието, гостите имат възможността да съживят и подмладят тялото си, да се презаредят с енергия и отново да почувстват силата в себе си.

 

 

Ако решите да се отдадете на заслужена почивка и да се поглезите, от сайта на хотела www.thermapalace.com можете да избере подходящите за вас спапроцедури и терапии, както и да изненадате приятно с ваучер-подарък ваши близки или приятели.

„Терма Палас" предлага 42 луксозни помещения за настаняване, включващи апартаменти, студиа и двойни стаи. Всички те са с гледка към морето, стилно и комфортно обзаведени. На разположение на гостите са денонощна рецепция, лобибар, скайбар, италиански олинклузив ресторант, руски а ла карт ресторант, фитнесзала със съвременно оборудване с марка Technogym, йогаплейс, волейболно игрище, футболно игрище, тенис корт, маса за тенис, зала за боулинг и билярд, детска площадка и детска стая.

 

 

Персоналът на спа- и балнеохотел „Терма Палас" с удоволствие ще организира вашето сватбено тържество, рожден ден, тиймбилдинг, коктейл, семинар, фирмено парти или презентация.

Подарете си луксът, здравето и спокойствието, което заслужавате, в спа- и балнеохотел „Терма Палас"!