Съпругата на Шумахер даде надежда за възстановяването му
Секция: СПОРТ
18 Юли 2014 09:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Съпругата на Шумахер даде надежда за възстановяването му

/КРОСС/ Съпругата на Михаел Шумахер - Корина, благодари на феновете на Формула 1 за тяхната подкрепа в тежките моменти от битката на легендарния пилот и даде надежда за неговото възстановяване.

"Предстоящата Гран при на Германия ми дава перфектна възможност сърдечно да благодаря на всички за добрите пожелания и положителната енергия, които продължавате да изпращате към Михаел", заяви тя в съобщение, публикувано в програмата за неделното състезание.

"Вашата съпричастност ни движи напред. Заедно преминахме през най-трудния период. Сега сме изправени пред фаза, която вероятно ще отнеме дълго време. Вярваме, че както през дългите години във Формула 1, времето отново ще бъде верен съюзник на Михаел в неговата битка", допълва Корина Шумахер.

Седемкратният световен шампион е най-успешният пилот в историята на спорта и е печелил домашното си състезание четири пъти.

Германецът се бори за живота си след падане със ски във Френските Алпи на 29 декември, при което нарани тежко главата си и претърпя две мозъчни операции.

В момента 45-годишният Шумахер е в Университетската болница в Лозана, след като изкара около половин година в изкуствена кома в болницата в Гренобъл.