Макс започва нова промоция с Apple iPad
Секция: ИКОНОМИКА
18 Юли 2014 12:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Макс започва нова промоция с Apple iPad

/КРОСС/ Телекомуникационният оператор Макс съобщи, че след успеха на първата кампания, започва втора промоция на своите 4G LTE услуги с таблети Apple iPad. Всички, които закупят iPad Cellular от Макс, щe получат високоскоростен 4G LTE мобилен интернет за три месеца, включен в пакетна оферта. Потребителите ще имат неограничен интернет трафик с 30 GB на месец на максимална скорост, и скорост на сваляне до 75 Mbps. Промоцията е валидна между 18 юли и 31 август и може да бъде заявена в магазините на Макс в София, Русе, Стара Загора, Сливен и Банско. 

„Това предложение дава възможност на нашите потребители да използват две модерни технологии в едно - комбинирайки последен модел таблет с най-новото поколение мобилен интернет", каза изпълнителният директор на Макс Питър Ковел. „Нашите потребители ще могат да се убедят сами в качествата на 4G LTE услугите, да следят своето потребление на данни и след тези три месеца да изберат една от нашите тарифи, която отговаря най-добре на техните нужди" - добавя г-н Ковел.

През май Макс стартира първата българска търговска 4G LTE мрежа в ексклузивно партньорство с местните партньори на Apple и с много атрактивни оферти.