Предстоящи събития в страната за днес, 19 юли
Секция: Предстоящи събития
19 Юли 2014 09:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 19 юли

***
Банско /КРОСС/ От 17.00 часа в Дома на изкуствата ще бъде организирана изложба в чест на 177-годишнината от рождението на Васил Левски.

***
Бургас /КРОСС/ В Културен дом на нефтохимика в Бургас ще се състои Третата фелиноложка изложба по системата на WCA (World Cat Association).

***
Видин /КРОСС/ От 12.30 часа министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева ще направи символична „първа копка" на рехабилитацията и ново строителство на 5 километра от пътя Арчар - Димово - Салаш.

***
Видин /КРОСС/ От 12.45 часа в местността Кадъ боаз на българо-сръбската граница председателят на Народното събрание Михаил Миков ще участва в церемонията за първа копка на строителството на пътна връзка от село Салаш, област Видин, до границата с Република Сърбия, където ще бъде новият граничен контролно-пропускателен пункт между двете страни.

***
Добрич /КРОСС/ От 10.00 часа ще бъдат поднесени цветя на паметната плоча на капитан Димитър Списаревски по случай 98 години от рождението му.

***
Смолян /КРОСС/ От 10.00 часа ще започне конкурсът „С песните на Надежда Хвойнева" в рамките на традиционния събор „Илинден-среща на родовете".

***
Стара Загора /КРОСС/ От 18.30 часа на стадион „Берое" в Стара Загора ще бъде официално открито Десетото издание на Международния турнир по лека атлетика „Самарско знаме".