Сидеров: Случилото се със самолета е провокация
Секция: ПОЛИТИКА
19 Юли 2014 12:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сидеров: Случилото се със самолета е провокация

София /КРОСС/ Актуализацията на бюджета не е важно и съществено нещо. Това бе обсъдено на седянката при президента. Не бих актуализирал бюджета, за да спасявам банка, бих актуализирал, за да се увеличат пенсиите и други важни неща", това заяви за Дарик лидерът на „Атака" Волен Сидеров.
В КТБ трябва да се направи изключително независим одит - къде са отивали кредитите, източвани ли са пари и оттам нататък вече има прокуратура, допълни Сидеров.
„Който се е полакомил за високата лихва, сега ще си понесе последствията", каза още той.
Относно това защо „Атака" не влиза в парламента, Сидеров коментира, че преди 7-8 месеца е имало смисъл да се обсъждат различни теми, но сега вече е късно и има нужда единствено от спешни избори.
„Една година се говореше за т.нар. "златен пръст" на "Атака", а се оказа, че златният пръст е на ГЕРБ и Бойко Борисов. Сега именно той бави парламента, не влиза на заседания и правителството продължава да функционира", коментира Волен Сидеров.
За трагедията с малайзийския самолет, който се разби в Украйна, той заяви, че няма да промени позицията си към Русия и според него това е провокация, изработена от американците. „Това е схема, изработена от американските ченгета, изпълнена от техните марионетки в Украйна", каза още Сидеров.
"Убеден съм, че случилото се със самолета е провокация, която цели целият свят да се възмути от Русия. Това вече е правено с огромни терористични актове, които се приписват бързо някому, а последващите доказателства говорят друго", допълни той.