Кола се сблъска с рейс, има жертва
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Юли 2014 18:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кола се сблъска с рейс, има жертва

Бургас /КРОСС/ Шофьор на лек автомобил загина на място след сблъсък с автобус. Инцидентът е станал около 17.20 часа днес на пътя Приморско - Бургас, в отсечката в близост до в.к. „Дюни". Автобус с великотърновска регистрация, управляван от 39-годишен водач, движещ се в посока Созопол се е сблъскал с Рено „Канго", с бургаска регистрация, движещо се в обратна посока, управлявано от неустановен към момента водач. Към мястото на инцидента се отправили полицейски екипи от Районно управление „Полиция" - Созопол и медицински екип.

Констатирано е, че водачът на автобуса, който е бил сам по време на осъществяване на пътния инцидент, не е пострадал сериозно. В момента продължават дейностите по изваждане на водача от купето на лекия автомобил от екип на аварийно-спасителната група към РСПАБ - Бургас.
Пътят Приморско - Бургас в отсечката от кръстовището за „Св. Тома" и в.с. „Дюни" до преди бензиностанция „Петрол" на Созопол е затворен, като водачите могат да ползват обходния маршрут - по стария път от Созопол за к-г „Каваци и в.с. „Дюни".

Снимки: Булфото, всички права запазени