Man Utd vs Roma – футболът като спектакъл (видео)
Секция: СПОРТ
27 Юли 2014 11:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Man Utd vs Roma – футболът като спектакъл (видео)

/КРОСС/ Футболистите на "Манчестър юнайтед" победиха "Рома" с 3:2 в среща от турнира International Champions Cup, която двата състава превърнаха в голов спектакъл.

Звездата на "червените дяволи" Уейн Рууни и полузащитникът на "вълците" Миралем Пянич вдигнаха на крака феновете в Денвър с ефектни далечни попадения.

Английският национал откри резултата с изящен изстрел от движение в 36-ата минута след асистенция на Хуан Мата. Нападателят бързо върна услугата на своя съотборник и испанецът удвои аванса на своя тим - 2:0.

В самия край на първото полувреме "Юнайтед" направи преднината си класическа, след като новото попълнение на "Рома" Урби Емануелсон извърши нарушение срещу Дани Уелбек в наказателното поле и Рууни реализира отсъдената дузпа.

След почивката на терена настанаха редица промени и в двата състава, което разби ритъма на игра. Въпреки това римските "вълци" се оказаха по-съобразителни и намалиха изоставането си.

В 75-ата минута Пянич видя неразчетено излизане на противниковия вратар Бен Еймъс и с прецизен удар чак от половината на "Рома" го прехвърли за 1:3. Стражът на "Юнайтед" се реваншира и отрази опасен изстрел на Леандро Кастан, но две минути преди края допусна второ попадение от дузпа на Франческо Тоти.

Възпитаниците на Луис ван Гаал оглавяват временното класиране на група A с 3 точки. Подреждането допълват "Интер" с 2, "Реал" (Мадрид) с 1 и "Рома" без точков актив.

 

video:http://www.youtube.com/watch?v=UMsXTCQe9V8