Кадиев: Защо допуснахме два пъти да бъдем с ДПС?
Секция: ПОЛИТИКА
27 Юли 2014 17:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кадиев: Защо допуснахме два пъти да бъдем с ДПС?

/КРОСС/ Апаратът на „Позитано" се опитва да налага мнение, каза кандидатът за председател на БСП Георги Кадиев в отговор на въпрос дали има контролиран вот. 

„Аз нямам и не съм искал да имам щаб, какъвто гради всеки кандидат. Сергей Станишев дори спомена, че бил чул, че някакъв оръжеен търговец купувал делегати. За мен това е абсолютно недопустимо, защото ако тук започнем да се купуваме и продаваме, какво остава, когато отидем навън", допълни Кадиев.

„Не разчитам на контролиран вот, за да ви кажа, че ще имам 100 или 300 гласа. Защото тук списъците ги въртят и ги превъртат по 18 пъти", заяви Кадиев.

„Постарах се да бъда емоционален в изказването си. Мисля, че дори постреснах хората с емоция и с това, че не спестих истини. Когато говориш за нова енергия, трябва да излъчиш такава", отбеляза Кадиев.

Тезата на повечето речи - че правителството не се е провалило, е пример за демагогия, посочи той и допълни: „Как да не е провалено? Правителството е абсолютно провалено и затова отиваме на избори. Ако не е провалено, защо отиваме на избори? Или пък „Два пъти сме били с ДПС, трети път няма да бъдем". Защо допуснахме два пъти да бъдем?"