Слоганът на ГЕРБ за изборите - "Стабилна България - време е!"
Секция: ПОЛИТИКА
02 Август 2014 10:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Слоганът на ГЕРБ за изборите - "Стабилна България - време е!"

/КРОСС/ Слоганът на предстоящите извънредни парламентарни избори на ГЕРБ ще е "Стабилна България. Време е". Това стана ясно на пресконференция в централата на партията.

"Залагаме на позитивна кампания и отговорна кампания. Хаосът в страната трябва да бъде предотвратен. Кампанията ни ще се осъществява лице в лице с нашите симпатизанти. Няма да залагаме на популизма, както при другите партии. Нашата кампания няма да бъде компроматна, а честна. Убедени сме, че когато залагаш на нереалистичните политики това води до краткосрочен ефект и не е полезно за българските граждани." Това каза Цветан Цветанов на пресконференцията по повод представянето на предизборния си слоган.

"ГЕРБ участва самостоятелно и всички внушения, които се правят в публичното пространство са безпочвени. Готови сме за диалог за подкрепа на нашите реални политики", подчерта той.

Националният предизборен щаб ще се ръководи от Цветан Цветанов. Зам.-председатели на щаба ще бъдат Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов.

От ГЕРБ призоваха останалите политически сили за една честна и прозрачна кампания. Те призоваха и гражданите да не допускат злоупотреби.

Предизборната кампания на партията ще бъде открита на 7 септември в Зала " Армеец".