Tежък жребий зa Григор Димитров в Торонто
Секция: СПОРТ
02 Август 2014 10:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Tежък жребий зa Григор Димитров в Торонто

/КРОСС/ Григор Димитров е поставен под №7 в основната схема на Мастърса в Торонто и ще започне директно от втори кръг, а там вариантите за негов противник са предствителят на домакините Франк Данчевич и Доналд Йънг.

Първоначално канадецът трябваше да се изправи на старта срещу играч, преминал през квалификациите, но благодарение на достигането си до полуфиналите във Вашингтон американецът си осигури място в схемата чрез т.нар. "Special Exempt" и бе поставен именно в частта на първата ни ракета.

В предишните си две участия Гришо така и не успя да запише победа на Мастърса в Канада - загуба в първи кръг на квалификациите през 2012 г. и отпадане на старта на основната схема през миналия сезон. Успее ли да сложи край на тази негативна поредица и да спечели първи мач на канадска земя, то на осминафиналите Димитров ще срещне един измежду Тийм, Симон, Колшрайбер и деветия поставен Нишикори.

Сред вариантите за противник на евентуален четвъртфинал най-ярко изпъква името на Стан Вавринка, а ако достигне полуфинал, там Григор може да срещне водача в основната схема Новак Джокович, пише Tenniskafe.