Лице от протестите оглави женското АБВ в Благоевград
Секция: ПОЛИТИКА
09 Август 2014 13:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лице от протестите оглави женското АБВ в Благоевград

Благоевград /КРОСС/ Едно от лицата на протестите през последната една година в България - Людмила Манова, оглави женската структура на АБВ в Благоевград. Това стана на събрание в сряда, на което бе учреден женски клуб към партията на Георги Първанов. От присъстващите 12 жени гласуваха единодушно „за" Манова, те настояха тя да бъде номинирана и за депутатската листа на БСП в Благоевградска област.
Що се отнася за членството й в АБВ, Манова заяви: „Към момента не искам да разкривам подробности около това, какво ме накара да взема решение да членувам в партията. Ще дойде времето, когато ще кажа и това. Засега мога само да споделя, че от всички политически партии, на които през годините вярвахме и разчитахме, че ще променят нещата и ще заживеем по-добре, единствено платформата на АБВ ми вдъхва най-голяма надежда и увереност за бъдещето на нас и децата ни", заяви Люси Манова.
Наскоро тя стана майка за втори път, през май тя роди син. Любопитното е, че бащата на детето й Кирил Костадинов, с когото Люси Манова живее на семейни начала, е назначен на работа в МБАЛ - Благоевград, управлявана от общинския лидер на БСП д-р Пандев, пише struma.bg.