Държавният департамент призова към по-сдържана демонстрация на чувства към Русия
Секция: СВЯТ
15 Август 2014 10:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Държавният департамент призова към по-сдържана демонстрация на чувства към Русия

/КРОСС/ Властите в САЩ препоръчаха на американски актьори да изразяват симпатията си към Русия по-сдържано. 

След визитите си в Русия, по време на които кинозвездите Мики Рурк и Стивън Сегал демонстрираха поддръжка и симпатия към Русия и нейния президент, актьорите получиха предупреждение от правителството.

По думите на аистент на Рурк, след като в Държавния департамент видели снимките на актьора с тениска с изображение на Путин, пред агента на актьора е било настоявано чувствата на Рурк към Русия и перзидента Путин да не бъдат афиширани., съобщава „Известия".

Американското посолство в Москва е отказало да коментира случая.

От 7 до 9 август в Севастопол беше порведено шестото международно байк-шоу „Завръщене", организирано от мотоклуб „Нощни вълци", участие в което взе актьорът и музикант Стивън Сегал. По време на изпълнението му главният байкър на страната Александър Хирург Залдостанов връчи на Сегал тениска с образа на Путин, която актьорът показа веднага на публиката.

Не се поколеба да демонстрира публично симпатията си към руския президент и Мики Рурк. На 11 август, в Москва, на представяне на нова модна колекция, той облече подобна тениска и каза пред журналистите, че отсега нататък ще я носи навсякъде, дори в САЩ.

video:https://www.youtube.com/watch?v=gPSdGDNdygs