Румен Петков: АБВ е решение на проблема в левоцентристкото пространство
Секция: ПОЛИТИКА
17 Август 2014 12:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Румен Петков: АБВ е решение на проблема в левоцентристкото пространство

/КРОСС/ Влизаме с пълна сила в предизборната кампания, заяви зам.-председателят на партия АБВ Румен Петков след внасяне на документите за регистрация на Коалиция АБВ за участие в насрочените за 5 октомври избори за народни представители. 

АБВ се явява на вота в коалиция с „Българска партия либерали", „Обединен блок на труда" и ФАГО.

Пред медиите Румен Петков коментира липсата на ясни политики и платформи от страна на останалите политически сили и отново подчерта, че поне на този етап, с управленски идеи излиза единствено АБВ. „За съжаление, като че ли другите политически партии - дали заради свои проблеми, дали заради неспособност да формират ясни политически акценти, бягат от политически дебати и от разговори за обективното състояние на обществото и на държавата".

Петков прогнозира трудна и тежка кампания и изрази надежда, че АБВ ще съумее да постигне удовлетворителен и убедителен резултат.

Политическа коалиция АБВ е решение на проблема в левоцентристкото пространство, заяви Петков. Той изрази надежда, че разумните избиратели ще направят този избор, защото той е полезен и за левицата, и за социалната политика, и за България.