Нина Найденова, АБВ: Основният проблем е апатията на младите хора
Секция: ПОЛИТИКА
18 Август 2014 10:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нина Найденова, АБВ: Основният проблем е апатията на младите хора

/КРОСС/ "Моята задача и тази на Изпълнителния съвет, който си избрахме, е да работим не толкова да бъдем представени в листите, а да работим за това да се създаде една различна, силна младежка организация и да успеем да наложим млади хора в предстоящите местни избори 2015 -а." Това заяви в предаваното "Преди всички" на БНР председателят на младежката организация на АБВ Нина Найденова.

Тя коментира, че основният проблем е апатията на младите хора и именно това е, което трябва да се бъде променено.

„АБВ младежи стартира кампания "Включи се", тя е в социалните мрежи и цели да покажем, че когато младите се обединим - може да настъпи промяна", категорична е тя.

"Присъствието на младите хора в листите на АБВ ще бъде пропорционално. Младите хора трябва да бъдат представени на всички нива в държавното и общинско управление", подчерта Нина Найденова. Тя добави, че главната задача е младите хора да бъдат мотивирани да останат да работят и да живеят в България.

По повод социологическите сондажи за обществените нагласи за предстоящия парламентарен вот и изнасяните за ПП АБВ проценти, Найденова коментира, че социологията се е превърнала в тип обществена услуга и в метод за моделиране и манипулиране на общественото мнение.

„Това, че в момента не влизаме в сметките на социолозите, е предизвикателство", добави тя.