Вложители в КТБ излизат на протест в четири града
Секция: БЪЛГАРИЯ
18 Август 2014 12:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Вложители в КТБ излизат на протест в четири града

/КРОСС/ Вложители на КТБ излизат на протест в Пловдив. Те ще изразят недоволството си от затварянето на КТБ утре от 17,30 часа пред сградата на БНБ на улица "Райко Даскалов" 51, съобщава Дарик Радио. По същото време протести ще има и в София, Варна и Бургас.

„Целта на протеста е незабавното отваряне на КТБ и нейното дъщерно дружество Търговска Банка Виктория. Ние - вложителите смятаме, че е недопустимо толкова време да бъдат блокирани средствата ни и настояваме нашите права като Европейски граждани да бъдат спазени. Ние - работещите в банката смятаме, че е недопустимо толкова време да бъдат блокирани средствата ни и настояваме нашите права като Европейски граждани да бъдат спазени.

Ние - работещите в банката смятаме, че е недопустимо толкова време до сега да не бъде създаден план за оздравяване на банката. Всички ние смятаме, че е пълен абсурд правителството и БНБ да ни обричат на тази мизерия, в която се намираме в момента благодарение на тяхното бездействие за решаване на проблема.

Настояваме веднага да започнат конкретни действия за отблокирането на сметките ни, както и план за мерки и срокове, в които ще се изпълнят. Настояваме нашите граждански права да бъдат незабавно спазени.", е позицията на Фейбук групата "КТБalive".