Щастливци от Трявна и София ще викат за Кобрата в Хамбург
Секция: СПОРТ
18 Август 2014 15:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Щастливци от Трявна и София ще викат за Кобрата в Хамбург

София /КРОСС/ Щастливци от Трявна и София ще подкрепят Кубрат Пулев на живо в Хамбург на 6-ти септември. Милен Атанасов Николов от балканското градче и Константин Петров Петров от столицата ще се насладят на битката на титаните благодарение на „Еврофутбол", след като станаха първите печеливши от кампанията „Изживей емоцията" на букмейкърската къща. Те ще зарадват и свои близки - наградата от българския букмейкър гарантира двоен билет за мача, както и екскурзия за двама с осигурени самолетни билети, трансфер летище-хотел-летище и нощувка. Имената на късметлиите бяха определени чрез жребий от финансовия директор на „Еврофутбол" г-жа Людмила Стефанова днес преди обяд.

„Направо не мога да повярвам, страхотна изненада, много съм щастлив!" реагира Константин по телефона, след като разбра радостната новина. Призна, че е мислил кой ще вземе със себе си, ако спечели - съпругата му ще го придружи в „О2 Арена". Милен пък не можа да повярва и не сдържа емоциите си: "Признавам, не очаквах! Страшно съм щастлив!".

Кампанията „Изживей емоцията!", която стартира на 08.08.2014 г., продължава с втори кръг, като наградите от него отново ще бъдат два двойни билета за Владимир Кличко - Кубрат Пулев, в пакет с екскурзия. Имената на следващите победители ще станат ясни на 25.08.2014 г., като в жребия ще участват всички талони за спортни залози за минимум 10 лева или за Гонки - за 3 лева, събрани в специалните урни в пунктовете от началото на инициативата. Повече за условията за участие в кампанията можете да намерите тук.


„Еврофутбол" подготвя още изненади за своите участници! Как да спечелят допълнителен двоен билет за Кличко VS. Пулев, както и повече информация за инициативата могат да намерят на www.eurofootball.bg.