Робин Уилямс с трогателно послание към онкоболна /видео/
Секция: ЛЮБОПИТНО
18 Август 2014 19:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Робин Уилямс с трогателно послание към онкоболна /видео/

/КРОСС/ Няколко месеца преди смъртта си Робин Уилямс е записал видео послание към онкоболно момиче от Нова Зеландия. В обръщението си към 21-годишната Вивиан Уолър актьорът казва, че изпраща на нея и семейството й любов, след което изпълнява кратка песен. На финала Уилямс й изпраща и целувка.
"Привет, Вививан, Робин Уилямс е, как е в Нова Зеландия? Изпращам моята любов на теб, малката ти дъщеричка Софи и съпруга ти Джак, може да зачеркнеш това желание от списъка", казва актьорът пред камерата.
"Реших да кача в мрежата това видео, защото ние наистина обичаме Роби. Искачме хората да разберат каква личнот беше той", споделя Джак.
Вивиан, която е с диагноза рак на бъбреците и белите дробове, получила видеото в труден момент. След няколко месеца химиотерапия нейното състояния се влошило и тя била изпратена в хоспис. Пациентката разбрала, че ще умре и написала списък с желания. Едно от тях било среща с Робин Уилямс. Неин приятел на свой ред се свързал с Уилямс й го помолил да изпълни желанието.
Вивиан Уолър била толкова отслабнала от болестта, че не успяла да се срещне лично с него, което накарало актьора да я зарадва с видеозапис.
Семейството на Уолър признава, че са решили да публикуват видеото, след като научили за кончината на актьора.
Робин Уилямс бе открит мъртъв в дома си в Калифорния на 11 август. Причината за смъртта му е задушаване. От полицията смятат, че комикът се е самоубил.

video:http://www.youtube.com/watch?v=fU4C_qHaRIg