Вигенин: Който го е страх от мечки, не ходи в гората
Секция: ПОЛИТИКА
18 Август 2014 19:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Вигенин: Който го е страх от мечки, не ходи в гората

Благоевград /КРОСС/ Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Това каза в Благоевград бившият министър на външните работи Кристиан Вигенин, който пристигна в областния център, за да присъства на обсъжданията за водач на листата на БСП от 1-ви МИР-Благоевград. Вигенин е спряган за водач на листата.
Заедно с бившия първи дипломат на България в Благоевград дойдоха говорителят на БСП Атанас Мерджанов и Костадин Паскалев от Националния съвет на столетницата.
"За разлика от другите партии нашата е най-демократична. Затова е нормално да има спорове, въпроси и критични оценки. Тук сме, за да разговаряме с нашите хора. Не спираме да водим диалог с тях. Това е въпрос на взаимно зачитане и уважение", заяви Мерджанов.
Той уточни, че определянето на водачите е следствие от интензивен диалог с местните структури. "Не съм убеден, че всички общински организации в област Благоевград като един са застанали само зад една персона. Търсим разбирателство. Ако искаме да се оттласнем по-напред, трябва да се съобразяваме с общото настроение и в партията, и в обществото", подчерта Мерджанов.