Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
19 Август 2014 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София
От 10:00 часа в парка Докторска градинка, Беседката към ул. "Оборище", ще се състои протест на Асоциация на студентите медици в България, Фондация Остани, Асоциация за развитие на медицинската общност, Български лекари за европейски стандарт на специализация и съмишленици.

София
От 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА, ще се проведе пресконференция на тема: „Индексът за устойчивост на българския граждански сектор за 2013 г. остава непроменен в сравнение с 2012 г.".

София
От 11:00 часа министър-председателят проф. Георги Близнашки ще бъде гост на Националното съвещание на ръководството на МВР.

София
От 12:00 часа ще се състои учредителната сбирка на Инициативния комитет на клиентите на КТБ, създаден по идея на Вежди Рашидов. Събирането е в зала „Партер" в сградата на КТ „Подкрепа" на ул. „Ангел Кънчев" № 2 /пл. „Гарибалди"/.

София
От 12:30 часа в зала 1 на хотел„Родина" в София ще се проведе Брифинг след Кръгла маса по проект „Въвеждане на модерни, надеждни и ефикасни процедури за планиране и изпълнение на бюджета на съдебната власт" с бенефициент Висшият Съдебен съвет /ВСС/.

София
От 13:00 часа в галерия „Средец" на Министерството на културата на бул. "Ал. Стамболийски" № 17, Министърът на културата в служебното правителство доц. д-р Мартин Иванов ще представи официално своя екип и основните приоритети в работата на Министерството.

София
От 13:30 часа, в сградата на ГДПБЗН на ул. „Никола Габровски" №30, ще се проведе Национално съвещание на ръководството на МВР.

село Мокрен
От 15:00 часа, в кметството на селото министър Васил Грудев ще се срещне с фермери във връзка със заболяването „Син език".

Димитровград
От 10:00 часа, на жп гара Димитровград, министър Николина Ангелкова ще провери напредъкът в работата по нейното модернизиране и ще даде кратък брифинг за представителите на средствата за масово осведомяване.