Предстоящите избори - първата действителна проява на „Република БГ"
Секция: ПОЛИТИКА
19 Август 2014 08:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящите избори - първата действителна проява на „Република БГ"

/КРОСС/ „Република БГ" е дългосрочен проект. За нас изборите са само един етап, но те са изключително важни, защото това е първата действителна проява на „Република БГ". Чрез тях трябва да се наложим, да направим популярна нашата кауза. Това каза председателят на партия „Република БГ" Георги Василев в сутрешния блок на БНТ „Денят започва" на БНТ в коментар на регистрирането на партията му в ЦИК за предстоящите парламентарни избори.

Той посочи, че водената от него политическа формация няма да се коалира преди изборите. Той все пак допълни, че след изборите ще бъдат водени преговори с всички дясноцентристки партии, които споделят идеи близки до каузата на неговото партия.

"Ще се борим за гласовете на всички български граждани, които желаят да живеят в европейска, цивилизована България, хората, които искат да вземат решенията в собствените си ръце. Целта ми е да дам надежда и кураж, че обединението на тези хора е възможно и те могат да участват реално в политическата власт, а не просто да бъдат използвани като електорат", категоричен е той.