От посолството ни в Москва, от началото на 2014г. е издадена 300-хилядната българска виза
Секция: Русия
19 Август 2014 09:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
От посолството ни в Москва, от началото на 2014г. е издадена 300-хилядната българска виза

/КРОСС/ Посланикът на Република България в Русия г-н Бойко Коцев връчи днес паспорта с 300 000 виза, издадена от началото на годината от българското посолство в Москва, на 27-годишната московчанка Анастасия Чернишова. Г-н Коцев поздрави притежателката на визата, която ще пътува за България, за да почива с майка си в курорта Златни пясъци.

По традиция Посолството на България и Министерството на икономиката и енергетиката на България със съдействието на туристическия бизнес предоставят на Анастасия Чернишова специален подарък – безплатен ваучер от туроператора “ТУРАЛ” за едноседмична почивка в хотел “Здравец” в Златни пясъци. Анастасия има право да използва ваучера заедно с майка си като продължение на ваканцията в България или в удобно за тях друго време.

И тази година българското посолство в Москва отбелязва традиционен интерес на руските граждани да пътуват и почиват  в България. 300-хилядната виза е издадена месец след издаването на 200-хилядната виза. За първото полугодие на 2014 г. туристическият поток от Русия към България е отбелязал ръст от близо 5 процента.

Източник: Посолството на България в Русия