ЧЕЗ организира мобилен офис в Мизия
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Август 2014 12:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЧЕЗ организира мобилен офис в Мизия

/КРОСС/ За подпомагане на пострадалите от наводненията жители на град Мизия от 20 до 26 август 2014 година всички услуги, предлагани от „ЧЕЗ Електро България" АД и „ЧЕЗ Разпределение България" АД, ще се предоставят в изнесен мобилен офис в сградата на общината в Мизия. Работното време на изнесения мобилен офис е от 09.00 до 12.00 ч. и от 13.00 до 16.30 ч.

Една седмица, със съдействието на партньора на ЧЕЗ - компанията за парични преводи и платежни услуги „Изипей", потребителите ще имат възможност да правят справки, да получават информация, да заплатят на място дължимата за електроенергия сума и да подадат заявления за всички, предоставяни от ЧЕЗ услуги, сред които и актуализация на данните, пререгистрация, електронна фактура, дистанционно обслужване.

При необходимост и интерес от жителите на град Мизия, ЧЕЗ и „Изипей" имат готовност да удължат работата на мобилния офис до 29 август 2014 г.

От началото на бедствието в града до момента служителите на ЧЕЗ са в постоянна готовност за бърза реакция и възстановяване на електроподаването към клиенти на Дружеството. Съвместната дейност на екипите на ЧЕЗ с Кризисния щаб в Мизия осигурява ефективната реакция за поетапното възстановяване на електрозахранването в засегнатите от бедствието райони в града, в които това е възможно и безопасно.