ЦСКА без лиценз за Европа през следващите 3 години?
Секция: СПОРТ
19 Август 2014 13:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЦСКА без лиценз за Европа през следващите 3 години?

/КРОСС/ Бившият собственик на ЦСКА и съдружник във фирма "Титан" - Иво Иванов, обяви пред Sportal.bg, че разполага с информация, според която е твърде вероятно червените да не получат лиценз за Европа и да не играят в евротурнирите през следващите три години.

"Съжалявам, че най-вероятно аз ще съм лошият вестоносец. Лошите вестоносци ги убиват, но в момента ЦСКА има проблем с лиценза. До ден днешен не са предадени всички документи, а това трябваше да бъде сторено в периода 10-15 юли. И за жалост нещата стоят по много тежък начин. Най-вероятно в следващите години ЦСКА няма да има лиценз да играе в Европа. Има четири показателя, за да вземеш лиценз. Три от тези показатели са нарушени", обяви той.

"Ако се окажа прав - надявам се да не се окажа прав, ако работят много усърдно, могат и да се отърват от това нещо. Наказанието, което ги грози, е да не играят в Европа три години, а на четвъртата да им вземат всички приходи. Процентът да вземат лиценз е много малък. Не е 50/50. Много по-вероятно е да не вземат. Затова се подготвят фенове, червена общност и така нататък", заяви Иво Иванов.