Джейсън Стейтъм оглави класация за мъжественост
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Август 2014 14:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джейсън Стейтъм оглави класация за мъжественост

/КРОСС/ Актьорът Джейсън Стейтъм е коронясан за най-мъжествения представител на силния пол сред знаменитостите във Великобритания, преборвайки се за титлата с конкуренти като Дейвид Бекъм и Джерард Бътлър, съобщава Контактмюзик.

В национално допитване, направено по поръчка на сп. "Men's Fitness" и благотворителното дружество "Orchid", 47-годишният Стейтъм е получил 24 процента от гласовете на участниците. На второ място по мъжественост британците поставят друг актьор - 57-годишния Рей Уинстън, получил 18 процента от гласовете.

Класираният на трета позиция също е представител на актьорската професия - 36-годишният Том Харди. За него са гласували 10 процента от сънародниците му.

Следващите места в класацията за мъжественост заемат актьорът Джерард Бътлър и бившият футболен ас Дейвид Бекъм с по 8 процента. За актьора Идрис Елба са гласували 7 процента от британците. Следват звездите на сапунената опера "Ийст ендърс" Дани Дайър и Били Конъли, актьорът Колин Фарел и пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън.

В дъното на класацията с по един процент от гласовете на сънародниците си са принц Уилям, продуцентът Саймън Кауъл и олимпийският гмуркач Том Дейли. За британския премиер Дейвид Камерън са гласували под един процент от участниците в допитването, пише btvnews.