Пловдивски кмет отнесе глоба за превишена скорост
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Август 2014 16:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пловдивски кмет отнесе глоба за превишена скорост

Пловдив /КРОСС/ Новоназначеният кмет на район "Централен" Георги Титюков бе един от глобените по време на днешната акцията на "Пътна полиция" - Пловдив по линия на TIPSOL. От ОД на МВР съобщиха 24 часа предварително кога и къде ще се провежда акцията и дори поканиха медиите да участват. Така бившият кмет по спорт и младежки дейности на Голяма община попадна с нарушението си пред обективите и микрофоните.
Мобилните радари на униформените засякоха автомобил, който се движеше с над 23 километра повече от позволените 50 по бул. "Васил Левски" в посока към вътрешността на града. От спряната кола с усмивка излезе Георги Титюков и виждайки журналистите и полицаите каза: "При този новоасфалтиран път с три ленти човек не се усеща, че е превишил скоростта".
Със същата усмивка катаджийте му написаха акт за 100 лева.
Вчера акцията е проведена на бул."Санкт Петербург". Хванати са трима шофьори с превишена скорост. Проверките по линия TISOL следят стриктно за спазване на разрешената максимална скорост за движение и за валидна задължителна застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите и продължават до 24 август, пише gustonews.bg.