НФСБ и ВМРО: Готови сме да съставим правителство на националното спасение
Секция: ПОЛИТИКА
25 Август 2014 14:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
НФСБ и ВМРО: Готови сме да съставим правителство на националното спасение

/КРОСС/ Коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" днес представи водачите на листи във всички избирателни райони на страната - 31. В тях присъстват хора с биографии, поставили патриотичната идея над личните си амбиции, бе подчертано по време на представянето на кандидатите.

„Коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" има готовност да поеме мандат за съставяне на прагматично правителство на националното спасение, в което да вземат участие най-добрите специалисти, компетентни в различни области. Очевидно, при невъзможност за съставяне на дясно или ляво мнозинство, най-естественият и сигурен политически избор е Патриотичният фронт да поеме отговорността за следващото управление с широка подкрепа", заяви Валери Симеонов.

„Готови сме да вземем мандат и да предложим кабинет. Нека пред лицето на българския народ тези, които през последните години управляваха да откажат да съставят кабинет. Те са част от проблема. Нека Миков и Борисов да не плашат хората, че ако не управляват еднолично, с България е свършено. Хората да направят своя избор", заяви Каракачанов.

„Няма да бъдем ничия патерица. Ние влизаме в парламента, за да отстояваме и воюваме за идеите си и националната кауза", каза още Симеонов.