Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
26 Август 2014 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/София

От 11.00 часа на площад „Княз Александър I" служебният министър на околната среда и водите Светлана Жекова ще участва в церемония за въвеждане в експлоатация на 20 нови автобуса за градския транспорт на София.

София

От 11:30 часа на адрес бул. „Черни връх" 25А (бизнес център Хемус, ет. 1) коалиция от партии „България без цензура" ще даде съвместна пресконференция на тема има ли нужда от започване на процедура за нов външен дълг. В пресконференцията ще участват Николай Бареков, председател на ББЦ, Светлин Танчев, зам.-председател на ББЦ, Кънчо Филипов, председател на ЛИДЕР, Румен Йончев, председател на ЗНС, Драгомир Стефанов, председател на „Гергьовден" и Любен Дилов, почетен председател на „Гергьовден"

От 14:00 часа председателят на "България без цензура" Николай Бареков ще посети рудник "Бабино" на мини "Бобов дол". По време на посещението Бареков и членове на коалицията ще слязат под земята, за да поздравят миньорите в рудника и ще ги запознаят с програмата си.

София

От 14.00 часа ПП ГЕРБ ще обяви водачите на листите си за предстоящите избори на 5-ти октомври.

Стара Загора

От 11.00 часа служебният министър на земеделието и храните Васил Грудев ще открие юбилейното пето издание на Международното специализирано селскостопанско изложение „БАТА АГРО". Министър Грудев ще участва и в пресконференцията на изложението.

Пазарджик

От 15:00 часа министърът на земеделието и храните Васил Грудев ще открие гроздобера в землището на село Черногорово.

Пловдив

От 11.00 часа в сградата на ОДМВР - Пловдив служители на ОДМВР-София ще дадат брифинг за разкрито икономическо престъпление. Директорът на ОДМВР-София Мариета Иванова и административният ръководител на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова ще представят допълнителна информация за разкрито сериозно икономическо престъпление.

Варна

От 10.00 часа в Заседателната зала на Областна администрация Варна, областният управител Стоян Пасев ще представи информация относно подготовката на предстоящите избори, които ще се проведат на 5 октомври 2014г.

Варна

От 13.00 часа в конферентна зала „Дали" на хотел „Golden Tulip" ще се проведе брифинг след Кръгла маса по проект „Въвеждане на модерни, надеждни и ефикасни процедури за планиране и изпълнение на бюджета на съдебната власт" с бенефициент Висшият Съдебен съвет /ВСС/.

Сливница

От 13.00 часа лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще присъства на откриването на нова спортна зала на ул. „Паисий Хилендарски" 88.

Стара Загора

От 10.00 часа в Зала 2 на Община Стара Загора ще бъде подписан договорът за доставка на технологично мобилно оборудване по проекта за „Изграждане на Регионална система за управление на отпадъците в регион Стара Загора".

Малко Търново

От 10.00 часа на пл. Преображение ще се открие Тематичен ден на Природен парк „Странджа".

Пловдив

От 10.30 часа Окръжен съд Пловдив ще гледа дело срещу подсъдимите Махмут Й., Мариела Й. и Сурай Д. по НОХД № 692/ 2014 г. - докл. E. Захова.