Кубрат Пулев: Остана ли нещо честно в бокса?
Секция: СПОРТ
27 Август 2014 12:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кубрат Пулев: Остана ли нещо честно в бокса?

/КРОСС/„Остана ли нещо честно в бокса? Само това питам и отговор не искам".

Лаконичният коментар на Кубрат Пулев се появи в руските медии, които следят под лупа развръзката на отложения за неопределено време мач.

Мобилният телефон на българина остана изключен до снощи, пише "Преса". Мълчание вчера предпочетоха да запазят и мениджърите му от отбора на Зауерланд, които ден по-рано реагираха гневно на отмяната на срещата.

Това, което най-вероятно ще се случи, е, че в близките дни Пулев ще получи разрешение от своя клуб и агенцията си да се прибере за кратко до родината, за да изпусне парата и за да пробва да се успокои. Със сигурност поне в следващия месец той няма да продължи да се подготвя в същия зверски ритъм и спартански режим, както бе през последните три месеца в Берлин.

В същото време Владимир Кличко заяви: „Не е вярно, че бягам."

"Отлагам мача, не го отказвам. Случвало ми се е и друг път в кариерата да се контузя преди важна среща. За момента обаче това е най-доброто решение, което мога да взема лично за себе си", коментира Кличко в Туитър.

„Не заслужавам нападките, с които съм засипван от вторник насам. Ще отговоря подобаващо. Като се завърна още по-силен", допълни той.