Еврофутбол: 16 отбора влизат в битката за 6 500 лева
Секция: СПОРТ
27 Август 2014 13:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Еврофутбол: 16 отбора влизат в битката за 6 500 лева

/КРОСС/128 любители на футбола, разпределени в 16 отбора ще влязат в битка за наградния фонд от 6 500 лева на V-тия турнир по футбол за аматьори на „Еврофутбол", който ще се проведе на 06.09.2014 г. на спортен комплекс Green Sport (ПЖИ) в София. Още два тима ще имат шанса да излязат на терена, ако някой от 16-цата се откаже или отпадне при нарушение на правилата. Имената на отборите станаха ясни още вчера, когато бе и старта на записването, като само за пет часа в сайта на букмейкърската къща заявка подадоха 163 екипа от осем футболисти. Първите 15 от тях задно с победителя от IV-тия турнир - „Евротур", който автоматично получи правото да участва в инициативата, ще се борят за четирицифрената сума. Следващите два тима - по реда на подаване на заявката, останаха резерви. Ето и имената на всички участници:

- аlfa, гр. София;
- ВИП Атлетик, гр. София;
- Европас, гр. София;
- GFK, гр. София;
- ФК СПОРТИСТ, гр. София;
- FC CHAPA-SKIMUCHI, гр. София;
- BMB, гр. София;
- ПИРИН, гр. Благоевград;
- Аутсайдерите, гр. Вършец;
- АФК Галакси, гр. Перник;
- fk.stambolovo, с. Стамболово;
- Евротур, гр. София;
- Ферион, гр. София;
- Хулигани, гр. София;
- Green Team, гр. София;
- Juventus ND6, гр. София;
- Fortuna, гр. София - резерва;
- Нема прошка, гр. София - резерва.

Схемата на турнира е добре познатата от предишните издания на състезанието. Отборите ще бъдат разпределени чрез жребий в четири групи, в които ще се играе по системата всеки срещу всеки. Първите два тима от всяка група продължават по предварително зададен график на четвъртфиналите.
Всички желаещи да присъстват могат да заповядат в 10 ч. в спортен комплекс Green Sport (ПЖИ). Очакваме ви!

Тазгодишният турнир, който се провежда като част от честването на 21-вия рожден ден на „Еврофутбол", е пети юбилеен. Той стана традиция, след като през 2008 година бе неговото първо издание на плажа в курортен комплекс "Елените". През 2009 година се състоя отново на морето, този път на Златни пясъци. Дебютът на надпреварата в столицата бе през 2011 година в Южния парк, а четвъртото издание бе на комплекса в ПЖИ през 2012 година.