Мачът Пулев - Кличко ще е на 15 ноември
Секция: СПОРТ
27 Август 2014 14:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мачът Пулев - Кличко ще е на 15 ноември

/КРОСС/Мачът между носителя на четири световни боксови титли в свръхтежка категория Владимир Кличко и българския претендент Кубрат Пулев ще се състои на 15 ноември в Хамбург, съобщи "Ройтерс".
Билетите за отложената от 6 септември среща остават в сила, но и неудобството за хората, които са си купили самолетни билети за Хамбург за по-ранна дата.
Преди два дни украинецът отмени мача през септември заради контузия. Тя беше диагностицирана от в клиника в Санкт Йохан от д-р Роберт Сиорпаес. Кличко ще трябва да спре тренировки около четири седмици.
Кубрат Пулев ще трябва да добави нови два месеца и половина преди най-сетне да получи шанс за световната титла.
Украинецът е получил разкъсване на бицепса по време на тренировка в Австрия по-рано през седмицата, но съобщи за това едва след няколко дни. Той е носител на титлите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова организация (IBO) и Световната боксова организация (WBO), пише "Дневник".
"Много съм разочарован, че мачът не може да се състои, както е планирано. Намирам се в абсолютна топформа и направих страхотен тренировъчен лагер. Разбира се, съжалявам за феновете, но и за моя съперник Кубрат Пулев, който със сигурност се е готвел също толкова интензивно, както и аз", заяви 38-годишният Кличко на страницата си.

video:http://www.youtube.com/watch?v=1jpZ8gSHpEQ