Семейството на Коалиция „ББЦ” продължава да расте
Секция: ПОЛИТИКА
27 Август 2014 14:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Семейството на Коалиция „ББЦ”  продължава да расте

София /КРОСС/ Българска индустриално-аграрна партия (БИАП) се присъедини към голямото семейство на Коалиция "България без цензура". Днес лидерът на БИАП Иван Търпоманов, който е и главен секретар на земеделците, официално скрепи съюза с подписа си. Така в семейството на "България без цензура" вече има осем партии, с което коалицията е най-голямата, която се явява на предстоящите избори.
За нас ББЦ е символ на надеждата и това беше основната причина да се присъединим към тази коалиция, каза след подписването лидерът на БИАП Иван Търпоманов.
"Хората не са доволни от старите партии и дори има един силен глас на недоволство срещу тях, а ББЦ в момента е символ на младите и надеждата. От друга страна - с Николай Бареков се познаваме отдавна. Смея да твърдя, че той е човек на честта, нещо, което за нас е непреходно и на което много държим, защото до момента сме били предавани няколко пъти от свои партньори. Знам, че той е човек, на който може да се разчита", обобщи мотивите си да се присъедини към ББЦ Търпоманов.