Нейнски няма да води листа на "Десните"
Секция: ПОЛИТИКА
27 Август 2014 18:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нейнски няма да води листа на "Десните"

София /КРОСС/ Водачите ни са ясни и мога да заявя категорично, че работим без никакво напрежение. Това каза пред ТВ7 Мария Капон, член на Националния съвет на коалиция "Десните". Тя обясни и кой ще заеме челните позиции в листата на наскоро сформирания десен съюз.
Самата аз с удоволствие и чест ще водя листата във Велико Търново. Д-р Илко Семерджиев ще води в София, той все пак е председател на коалиция "Десните" и знакова фигура в ДСБ.
Той обаче ще е и водач на листа в един от областните градове в Северозападна България - най-бедния регион у нас. Г-жа Надежда Нейнски няма да е кандидат, това е нейно лично решение.
Желая успех на колегите си от Реформаторския блок. Ние сме безкомпромисната десница и няма да влизаме в никакви уговорки с ГЕРБ, БСП и ДПС.
Резултатът за нас е толкова важен, че да ни мотивира да продължим да работим за всеки глас на симпатизант, допълни Капон.
Според нея, най-силната личност в българското дясно пространство е Стефан Савов, а на парламентаризъм се е учила от Иван Костов.
Вера Мутафчиева ми каза следното - ако искаш да се научиш на парламентаризъм, записвай си какво прави Иван Костов, върна се назад във времето Мария Капон.