Симеонов: ДПС е търговско-мафиотска структура
Секция: ПОЛИТИКА
27 Август 2014 19:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Симеонов: ДПС е търговско-мафиотска структура

София /КРОСС/ Напоследък "Атака" е политическа проститутка - всеки може да я има срещу заплащане. Три години тази партия подкрепяше ГЕРБ, една година подкрепяше управлението на БСП и ДПС. За нея гласуват голям процент лумпени, хора, които са маргинали. Това заяви пред ТВ7 лидерът на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) и съпредседател на коалицията "Патриотичен фронт" Валери Симеонов. Той каза още, че би приел обединение с "Атака", но категорично без нейните лидери и членове на ръководството.
При нас е добре дошъл е всеки с идеология на база патриотизъм и родолюбие. Още шест нови формации ще се присъединят към коалицията ни, една от тях е формацията на бившия депутат от "Атака" Димитър Стоянов, допълни Валери Симеонов.
Коалицията с "България без цензура" беше практично решение, което осигури присъствие на ВМРО в Европейския парламент, така Симеонов коментира скорошното оттегляне на най-сериозния си партньор в момента - партията на Красимир Каракачанов.
Нашата цел не е да влезем в парламента, а да променим хода на обществено-политическия живот в България, който е катастрофален.
Борбата и най-трудното ще започнат в момента, когато сме в парламента, защото основната ни цел е да влезем в управлението и да съставим правителство на Националното спасение с експерти за прагматичен патриотизъм, категоричен е Симеонов.
В заключение той определи основния си политически опонент - ДПС, като "търговско-мафиотска структура с политическо прикритие".