Нови епизоди завладяват TLC
Секция: Шоубизнес
04 Септември 2014 10:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нови епизоди завладяват TLC

/КРОСС/ На 10-ти септември, сряда, от 21:00 ч. по TLC ще бъде излъчен епизод от кулинарното състезание „Следващият велик сладкар". Остават четирима финалисти. Бъди предизвиква сладкарите да направят торти, с които да почетат своите майки и им води неочаквани помощници.

На 18-ти септември, четвъртък, от 22:00 ч. започва тритият премиерен сезон на „Попаднах в болница заради секс". Връщаме се в спешното отделение, за да чуем още истински истории за инциденти при секс, разказани от двойки, лекари и чрез възстановки. В поредицата зрителите ще се срещнат с една авантюристична двойка - Денис и Ашли, които се отдават на сексуални забавления в супермаркета. Ашли се разхожда между щандовете, а партньорът й Денис активира от друго място в магазина секс играчката с дистанционно управление, която се намира в бельото й. Но играчката става плачка, когато Ашли се подхлъзва, удря си главата и попада в болница.

На 20-ти август, събота, от 21:00 ч. започва премиерен епизод от поредица „17 деца и това не е краят: Оставих моя Дъгар в Сан Франциско". Джим Боб и Мишел заминават за Сан Франциско за 25-тата годишнина от сватбата си. Дали децата им ще се държат прилично, докато мама и татко ги няма?