Коритаров се завръща в bTV
Секция: БЪЛГАРИЯ
04 Септември 2014 13:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Коритаров се завръща в bTV

/КРОСС/Телевизионният водещ Георги Коритаров се завръща в ефира на bTV на 7 септември, съобщиха от медията. Тогава от 17:00 часа започва новият сезон на предаването "120 минути", а на Коритаров и Петко Георгиев е поверена рубриката "Старата школа".

В нея двамата журналисти ще влизат в двубой на аргументи по спорна тема от седмицата, като зрителите ще бъдат техни арбитри. Темата ще бъде избирана на фейсбук страницата на публицистичното предаване и с жребий ще се избира коя позиция по темата ще бъде защитавана.

След края на коментарите, зрителите отново ще гласуват в социалната мрежа и ще определят кой от двамата е бил по-убедителен в дебата.

"120 минути" ще бъде с обновена интерактивна концепция, като ще запази разговорите в студиото и рубриката "Роуминг", в която водещият Светослав Иванов разговаря с ексклузивни гости от всяка точка на света.

В новия сезон основният гост на предаването ще отговаря не само на въпросите на водещия Светослав Иванов, но и на видеовъпроси на негови опоненти и приятели.