Бареков: В ЕП всичко предварително се договаря
Секция: ПОЛИТИКА
05 Септември 2014 08:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бареков: В ЕП всичко предварително се договаря

/КРОСС/ "За пореден път България получава слаб ресор в Европейската комисия." Това обяви лидерът на "България без цензура" и водач на варненската и пловдивската листи на коалиция ББЦ Николай Бареков по време на среща с членове и симпатизанти на формацията в Дряново, съобщават от пресцентъра на партията.

"В ЕП всичко предварително се договаря. Кристалина Георгиева няма как да получи пост, при положение, че никой не беше говорил в Брюксел за нея. Така България отново е пренебрегната и то заради нас самите", обобщи Бареков.

„Каква е картината у нас - 1 милион българи са безработни в пределите на страната, а два милиона живият в чужбина, защото тук нямат реализация. Генерално може да се обобщи, че 3 милиона българи са извън системата", онагледи ситуацията в страната Бареков и попита толкова ли е трудно да върнем поне една част от тези хора обратно в системата.

"Ние трябва да сме непреодолим фактор в следващия парламент и да изместим ДПС от центъра, за не се определя българската политика в Сараите", заключи лидерът на ББЦ.